Kvinnojouren Måna

Kvinnojouren Måna är en partipolitisk och religiöst obunden förening. Vi arbetar aktivt för att motverka fysiskt, psykiskt, ekonomiskt och socialt våld riktad mot kvinnor med eller utan barn. Vi strävar efter ett jämlikt samhälle. Vi tillhör Unizon. Vår största bidragsgivare är Strängnäs Kommun.

Verksamheten bedrivs med en anställd som finns på kontoret måndag till fredag. Övriga tider finns en aktiv telefonjour. Vi har möjlighet att ta emot kvinnor och eventuella barn för skyddat boende under en kortare tid.

I verksamheten ingår det att förutsättningslöst lyssna till kvinnans berättelse och se henne som en individ. Alla jourkvinnor har skrivit på tystnadslöfte så att du ska känna förtroende för oss.

VILL DU DELTA I VÅR JOUR?
Är du intresserad av att delta i vår verksamhet, ring oss, så kan vi träffas! Kan du inte delta aktivt i vårt arbete med kvinnor och barn men vill stödja oss, finns det möjlighet för dig att bli stödmedlem. Medlemsskap för privatpersoner 100 kr. Medlemskap för organisationer och föreningar 200 kr. Bankgiro: 423-9265.

Kommentarer inaktiverade.